Kosten

Wat kost een behandeling?

Wat een behandeling voor de tandarts kost hangt af van uw persoonlijke situatie en bij welke verzekering u bent aangesloten. Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat alle reguliere tandartsbehandelingen, met uitzondering van orthodontie, gratis zijn. Voor alle patiënten vanaf 18 jaar geldt dat uw ziektekostenverzekeraar tot een bepaalde hoogte tandheelkundige behandelingen vergoedt. Hoeveel dit is en wat er allemaal vergoed wordt is bekend bij uw verzekeraar. U kunt bij ons een gespecificeerde kostenbegroting opvragen. Hierin is uitgesplitst wat uw ziektekostenverzekering betaald en wat uw eigen bijdrage is.

Hoe ontvangt u uw rekening?

Voor het afhandelen van facturen gebruiken wij Infomedics. Alle facturen worden via Infomedics met de verzekeraar afgewikkeld. U ontvangt de nota en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics.

Wilt u de kosten van uw bezoek of behandeling bij Kockelbergh & Gibson Tandartsen in kaart brengen?

Indien u vooraf wilt weten wat de kosten zijn voor een behandeling, dan maken wij graag een offerte voor u. Voor offertes maken wij gebruik van Pien Support. Hierdoor weet u als patiënt van tevoren of en hoeveel er vergoed wordt.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig? Chat met ons!