(0527) 612 119 receptie@kg-tandartsen.nl
Over ons

Welkom bij Tandartsenpraktijk Kockelbergh & Gibson Tandartsen in Emmeloord

Onze tandartsenpraktijk is gevestigd in het mooie Emmeloord waarbij wij patiënten in de Noordoostpolder kunnen bedienen als allround praktijk. Onze praktijk bestaat uit 2 tandartsen; Drs. Katrien Kockelbergh en Drs. Marco Gibson. Zij zorgen er elke dag voor dat u met een stralende glimlach weer naar buiten loopt. Ze hebben oog voor het gebit, plezier in het vak en proberen mensen in een zo ontspannen mogelijke setting zo goed mogelijk te helpen. Ook het kostenaspect wordt hierbij niet vergeten.

Bij Tandartspraktijk Kockelbergh en Gibson staan we klaar om u te voorzien van professionele tandheelkundige zorg in een vriendelijke en comfortabele omgeving. Ons team van deskundige tandartsen en ondersteunend personeel heet u van harte welkom en zet zich in om uw tandheelkundige ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.
Of u nu komt voor een periodieke controle, een tandheelkundige behandeling, esthetische verbeteringen of advies over mondgezondheid, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw tandheelkundige behoeften te voldoen. We streven ernaar om uw glimlach gezond en stralend te houden, en we nemen de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren.

Onze praktijk maakt gebruik van geavanceerde technologie en de nieuwste behandelmethoden om u de best mogelijke zorg te bieden. We streven naar kwaliteit en precisie in al onze behandelingen, en we zorgen ervoor dat elke patiënt individuele aandacht en zorg op maat ontvangt.

We zijn tevens verheugd te kunnen zeggen dat onze tandartspraktijk is gehuisvest in een klassiek modern en sfeervol praktijkpand. We begrijpen dat een comfortabele en gastvrije omgeving bijdraagt aan een positieve tandheelkundige ervaring voor onze patiënten. Ons praktijkpand is zorgvuldig ontworpen om een ontspannen en moderne sfeer te creëren, waarbij rekening is gehouden met zowel esthetiek als functionaliteit.

Binnen onze praktijk maken we gebruik van de modernste apparatuur om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden. We investeren voortdurend in geavanceerde technologieën en instrumenten om de precisie, efficiëntie en veiligheid van onze behandelingen te verbeteren. Deze moderne apparatuur stelt ons in staat om nauwkeurige diagnoses te stellen, effectieve behandelingen uit te voeren en de best mogelijke resultaten te behalen.

Onze tandartspraktijk kan beschikken over apparatuur zoals digitale röntgenapparatuur voor snelle en gedetailleerde beeldvorming, intraorale camera’s voor nauwkeurige visualisatie van de mond, CAD/CAM-technologie voor het digitaal ontwerpen en vervaardigen van restauraties, en lasers voor diverse tandheelkundige procedures. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van geavanceerde verdovingssystemen en andere moderne hulpmiddelen om uw tandheelkundige ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze praktijk is zorgvuldig ingericht met oog voor detail en comfort. We willen dat u zich op uw gemak voelt zodra u onze praktijk binnenstapt. Van de receptie tot de behandelkamers streven we naar een warme en gastvrije sfeer waarin u zich thuis voelt.
We vinden het belangrijk om te investeren in zowel de fysieke omgeving als de technologische voorzieningen van onze praktijk, zodat we u de best mogelijke tandheelkundige zorg kunnen bieden. We streven er altijd naar om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en ervoor te zorgen dat onze praktijk een comfortabele en moderne omgeving is voor al onze patiënten.

We nodigen u graag uit om onze tandartsenpraktijk in het centrum van Emmeloord te bezoeken en zelf de moderne en sfeervolle omgeving te ervaren. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te voorzien van de zorg die u verdient, ondersteund door de modernste apparatuur en een gastvrije ambiance.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig?