(0527) 612 119 receptie@kg-tandartsen.nl
Orthodontie

Orthodontie

Staan uw tanden of dat van uw kind scheef? Dan is orthodontie de oplossing voor u. Hierbij optimaliseren wij d.m.v. een beugel de stand van de tanden in de kaak. Het hebben van een beugel zorgt uiteindelijk niet alleen voor een mooiere glimlach. Het heeft ook praktische voordelen zoals het gezond blijven van het gebit en het zorgt ervoor dat u beter kunt bijten, kauwen en praten. Een beugel wordt vaak toegepast bij  kinderen, maar ook volwassenen kunnen door een beugel geholpen worden.

Wij hebben een samenwerking met orthodontist J.W.M. Schoonderbeek in Emmeloord. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze patiënten een uitgebreide orthodontische zorg aan te bieden, onder begeleiding van een deskundige orthodontist.

Orthodontist J.W.M. Schoonderbeek heeft een brede kennis en ervaring op het gebied van orthodontie en zal een waardevolle aanvulling zijn op ons tandheelkundig team. Samen zullen we werken aan het creëren van mooie en gezonde glimlachen, waarbij we gebitsafwijkingen corrigeren en een optimale mondgezondheid bevorderen.
Met de toevoeging van orthodontische diensten in onze tandartspraktijk kunnen we onze patiënten een naadloze en geïntegreerde zorgervaring bieden. Vanaf het eerste consult tot de afronding van de orthodontische behandeling, zullen we samenwerken om individuele behandelplannen op te stellen en ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke orthodontische zorg ontvangt.

Orthodontische behandelingen kunnen verschillende vormen aannemen, zoals het gebruik van beugels, Invisalign en andere orthodontische apparaten. Met de expertise van orthodontist J.W.M. Schoonderbeek kunnen we de juiste behandelingsopties selecteren op basis van de specifieke behoeften en wensen van elke patiënt.

We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en het bereiken van optimale resultaten voor onze patiënten. Door de samenwerking met orthodontist J.W.M. Schoonderbeek kunnen we ons orthodontisch aanbod versterken en een uitgebreide reeks oplossingen bieden voor het bereiken van rechte, gezonde en stralende glimlachen.

We kijken ernaar uit om samen te werken met orthodontist J.W.M. Schoonderbeek en het bieden van uitstekende orthodontische zorg aan onze patiënten in Emmeloord. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, staan wij klaar om u te helpen.

Beugel volwassenen

Bent u niet tevreden met uw gebit? Geen zorgen, daar kunnen we wat aan doen! De tijd dat beugels alleen voor kinderen waren is voorbij. Veel volwassenen zien het mooie resultaat bij hen kinderen of kleinkinderen en willen ook zo’n mooie glimlach. Ook de (zo goed als) onzichtbare beugels verlagen de drempel om aan een beugel te beginnen. Net als het feit dat de prijzen voor orthodontie de afgelopen jaar flink gedaald zijn.

Wilt u een beugel laten zetten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Overige tandzorg behandelingen

Naast Orthodontie, kunt u bij ons ook terecht voor andere tandzorg. Samen met collega tandartsen geven wij ook de volgende behandelingen: kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde en implantologie.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig?