Onze behandelingen

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij Tandartsenpraktijk Kockelbergh & Gibson Tandartsen kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Met onze moderne apparatuur en vakkundig team, zorgen wij samen voor een optimale mondhygiëne van onze patiënten. Ook bij angst voor de tandarts bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij gebruik maken van elektrisch computergestuurd verdoven hoeft u niet langer bang te zijn voor het verdoven en wordt een bezoek aan de tandarts al gauw een stuk prettiger!

De nieuwste apparatuur

Bij Kockelbergh & Gibson Tandartsen werken wij met de nieuwste en beste apparatuur op het gebied van tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Zo kunnen wij altijd de beste zorg mogelijk aanbieden en het u zo comfortabel mogelijk maken.

Elektronisch computergestuurd verdoven

In onze praktijk maken wij gebruik van iCT (elektrisch computergestuurd verdoven). Bent u bang voor de tandarts omdat hierbij naalden aan te pas komen? Maakt u zich dan niet langer zorgen en laat ons om u ontfermen.

Wortelkanaalbehandeling

Met een wortelkanaalbehandeling kan een tand of kies worden behouden en kan pijn, verkleuring of een ontsteking worden weggenomen. Onder goede verdoving en met behulp van een operatiemicroscoop, wordt het inwendige van een tand of kies schoongemaakt en opgevuld.

Voor het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen maken wij gebruik van  roterende vijlen, aangestuurd door computerondersteunde apparatuur. Hiermee kunnen wij perfecte kanaalbehandelingen uitvoeren. Zo krijgt u een perfect afgevormd kanaal en kunnen wij met deze computer op de meest moeilijke plekken behandelen.

Digitale afdrukken van kronen & bruggen

Om een kroon of brug te kunnen vervaardigen, dienen wij eerst alle details van uw gebit te hebben. Waar u vroeger moest happen, maken wij tegenwoordig waar mogelijk gebruik van een mondscanner om digitale afdrukken van kronen en bruggen te maken. Tijdens het scannen worden er 3D beelden gemaakt van uw gebit, die vervolgens digitaal worden verwerkt tot een precisie model van uw gebit.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig? Chat met ons!