Onze behandelingen

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij Tandartsenpraktijk Kockelbergh & Gibson Tandartsen kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Met onze moderne apparatuur en vakkundig team, zorgen wij samen voor een optimale mondhygiëne van onze patiënten. Ook bij angst voor de tandarts bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij gebruik maken van elektrisch computergestuurd verdoven hoeft u niet langer bang te zijn voor het verdoven en wordt een bezoek aan de tandarts al gauw een stuk prettiger!

De nieuwste apparatuur

Bij Kockelbergh & Gibson Tandartsen werken wij met de nieuwste en beste apparatuur op het gebied van tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Zo kunnen wij altijd de beste zorg mogelijk aanbieden en het u zo comfortabel mogelijk maken.

3Shape 3D Scans

Kockelbergh & Gibson Tandartsen werkt met de 3Shape TRIOS: een digitale mondscanner die geavanceerde technologieën gebruikt om zelfs in zeer complexe klinische situaties een hoge kwaliteit te bewerkstelligen.Door de geavanceerde 3D-fototechniek van de 3Shape mondscanner van TRIOS zijn wij in staat om uw gebit nog gedetailleerder in kaart brengen. Zelfs de kleur van uw tanden kan heel nauwkeurig bepaald worden.Zodra de scan klaar is, worden de gegevens met één druk op de knop digitaal verzonden naar ons tandtechnisch laboratorium. Daar zijn ze in staat een perfect model te frezen, waarop kronen, bruggen en andere tandtechnische producten vervaardigd kunnen worden. Deze snelle en moderne techniek dient het comfort van onze cliënten en daar zijn wij heel blij mee.

Waarom Digitaal Scannen 3D Scans?
Wij kiezen voor het maken van een digitale scan omdat:

  • het voor u comfortabel is
  • een digitale scan zeer nauwkeurig en de pasnauwkeurigheid van uw kroon, brug of dus ook uitmuntend is;
  • we het milieu op deze manier niet meer hoeven belasten met afdruklepels en chemische afdrukmaterialen;
  • het resultaat van de afdruk direct zichtbaar is. Daardoor kunnen we efficiënter met het laboratorium overleggen en is uw werk eerder klaar.

Nieuwsgierig naar de 3Shape mondscanner van TRIOS? Bekijk de video!

Behandeling met lachgas

Deze behandeling is voor iedereen, jong en oud die bang is voor de tandarts. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden om dit toch te kunnen behandelen, zoals kalmering met lachgas. Behandelen is meestal heel belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen gaatjes krijgt of pijn in je mond. Wat doet lachgas en voor wie is een behandeling met lachgas geschikt? Hoe gaat het in zijn werk en is het veilig? Op een aantal vragen geeft deze info een antwoord.

Nieuwsgierig naar de behandeling met lachgas? Klik op de knop “Meer info” of bekijk de video!

Elektronisch computergestuurd verdoven

In onze praktijk maken wij gebruik van iCT (elektrisch computergestuurd verdoven). Bent u bang voor de tandarts omdat hierbij naalden aan te pas komen? Maakt u zich dan niet langer zorgen en laat ons om u ontfermen.

Wortelkanaalbehandeling

Met een wortelkanaalbehandeling kan een tand of kies worden behouden en kan pijn, verkleuring of een ontsteking worden weggenomen. Onder goede verdoving en met behulp van een operatiemicroscoop, wordt het inwendige van een tand of kies schoongemaakt en opgevuld.

Voor het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen maken wij gebruik van  roterende vijlen, aangestuurd door computerondersteunde apparatuur. Hiermee kunnen wij perfecte kanaalbehandelingen uitvoeren. Zo krijgt u een perfect afgevormd kanaal en kunnen wij met deze computer op de meest moeilijke plekken behandelen.

Digitale afdrukken van kronen & bruggen

Om een kroon of brug te kunnen vervaardigen, dienen wij eerst alle details van uw gebit te hebben. Waar u vroeger moest happen, maken wij tegenwoordig waar mogelijk gebruik van een mondscanner om digitale afdrukken van kronen en bruggen te maken. Tijdens het scannen worden er 3D beelden gemaakt van uw gebit, die vervolgens digitaal worden verwerkt tot een precisie model van uw gebit.

Wij zijn verhuisd!

Op vrijdag 23 december 2022 is Tandartspraktijk Kockelbergh & Gibson verhuisd naar een nieuwe locatie.
U vindt ons nu aan de Beursstraat 10-12 in het centrum van Emmeloord, op ongeveer 250 meter van de huidige praktijk.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig?