(0527) 612 119 receptie@kg-tandartsen.nl
Bleekbehandelingen

Esthetische tandheelkunde maakt uw glimlach witter d.m.v. bleken

Bij Tandartspraktijk Kockelbergh en Gibson in Emmeloord bieden we ook BlanOne bleekbehandelingen aan om uw glimlach witter en stralender te maken. BlanOne is een veilige en effectieve bleekmethode die wordt uitgevoerd onder toezicht van onze ervaren tandartsen.

BlancOne bleekbehandelingen

Onze BlanOne bleekbehandelingen maken gebruik van een speciale gel met een gecontroleerde concentratie waterstofperoxide. Deze gel wordt aangebracht op uw tanden en geactiveerd met behulp van een geavanceerd LED-lichtsysteem. Het bleekproces helpt om hardnekkige vlekken en verkleuringen te verminderen, waardoor uw tanden witter en helderder worden.

Het voordeel van BlanOne is dat het een op maat gemaakte behandeling is, aangepast aan uw specifieke tandheelkundige behoeften en gewenste resultaten. Onze tandartsen zullen uw gebit grondig evalueren en een behandelplan opstellen dat het beste bij u past.
Het is belangrijk op te merken dat hoewel bleekbehandelingen over het algemeen veilig zijn, ze mogelijk niet geschikt zijn voor iedereen. Sommige personen met ernstige tandheelkundige aandoeningen, gevoelige tanden of tandvullingen kunnen mogelijk niet in aanmerking komen voor bleken. Daarom is een consult met onze tandartsen essentieel om te bepalen of de BlanOne bleekbehandeling geschikt is voor u.

Digitaal afspraak maken

U kunt bij ons eenvoudig online een afspraak maken voor een halfjaarlijks consult- en/of controle afspraak. Ook kunt u hier uw consult- en/of controle afspraak verzetten. Behandelafspraken kunnen alleen telefonisch worden verzet.

Meer weten over tanden bleken?

Neem gerust contact op met Tandartspraktijk Kockelbergh en Gibson in Emmeloord om meer te weten te komen over onze BlanOne bleekbehandelingen en om een afspraak te maken voor een consult. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een stralend witte glimlach.

Wil je meer weten over de BlancOne bleekbehandeling? Vraag dan je tandarts en bekijk het bijgaande filmpje op Youtube. Deze toont de BlancOne CLICK professionele whitening handleiding. Het laat zien hoe de BlancOne CLICK professionele tandbleking uit te voeren volgens protocol: alle stappen van het opsporen en verwijderen van de biofilm tot het activeren en verwijderen van de whitening gel.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig?