(0527) 612 119 receptie@kg-tandartsen.nl
Kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde

Juist voor kinderen is een goede verzorging van de mond zeer belangrijk! Neem daarom uw kind vanaf 2 jaar mee naar de tandarts, zodat hij/zij kan wennen aan de praktijk. Zo leert uw kind spelenderwijs het belang van een gezond gebit. Wij verwachten dat een kind tussen de 0 tot 19 jaar minimaal twee keer per jaar voor controle komt. Hoe vaak uw kind uiteindelijk op controle komt hangt af van het gebit van uw kind. Wij behandelen kinderen in een ontspannen en vriendelijke omgeving.

Kindertandarts

Soms kan het voorkomen dat een kind , ondanks inspanningen van ouders en tandarts, niet behandeld wil worden in verband met angst. Als dit het geval is, wordt uw kind doorverwezen naar de kindertandarts. Hiervoor werken wij samen met Dentics – verwijspraktijk voor kindertandheelkunde in Almere. Hier worden de behandelingen en de tandheelkundige problemen zover behandeld, dat wij uiteindelijk de behandeling weer over kunnen nemen.

 

Overige tandzorg behandelingen

Naast kindertandheelkunde, kunt u bij ons ook terecht voor specialistische tandzorg. Samen met collega tandartsen geven wij ook de volgende behandelingen: algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.

 

Digitaal afspraak maken

U kunt bij ons eenvoudig online een afspraak maken voor een halfjaarlijks consult- en/of controle afspraak. Behandelafspraken kunnen alleen telefonisch worden verzet.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig?