(0527) 612 119 receptie@kg-tandartsen.nl

We zijn verheugd om aan te kondigen dat per 1 juni 2023 een implantoloog ons team zal komen versterken in Tandartspraktijk Kockelbergh en Gibson. Met de komst van een ervaren implantoloog kunnen we een nog uitgebreidere reeks tandheelkundige diensten aanbieden aan onze patiënten.

Een implantoloog is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van tandheelkundige implantaten. Deze duurzame en natuurlijk ogende tandheelkundige oplossingen bieden een solide basis voor het vervangen van ontbrekende tanden en het herstellen van de functionaliteit en esthetiek van uw gebit. Met de expertise van onze implantoloog kunnen we u voorzien van hoogwaardige implantologiebehandelingen en individueel afgestemde zorg.

Bij Tandartspraktijk Kockelbergh en Gibson streven we naar uitstekende tandheelkundige zorg en het welzijn van onze patiënten. Met de toevoeging van een implantoloog aan ons team kunnen we nog beter tegemoetkomen aan uw behoeften op het gebied van implantologie en zorgen voor een geïntegreerde benadering van uw mondgezondheid.

Wij heten de implantoloog van harte welkom bij ons team en kijken ernaar uit om samen te werken om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig?