(0527) 612 119 receptie@kg-tandartsen.nl

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Vink Tandprothetiek en Tandtechniek ons team heeft versterkt in Tandartspraktijk Kockelbergh en Gibson. Met hun expertise en specialisatie in tandprothetiek en tandtechniek zullen ze een waardevolle aanvulling zijn op onze praktijk.

Vink Tandprothetiek en Tandtechniek brengt uitgebreide ervaring en vakmanschap in het vervaardigen en aanpassen van diverse tandtechnische oplossingen. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van gebitsprothesen, zoals kunstgebitten, partiële prothesen en implantaatgedragen prothesen. Met hun deskundigheid kunnen ze individueel aangepaste prothesen creëren die zowel functioneel als esthetisch aan uw behoeften voldoen.

Bij Tandartspraktijk Kockelbergh en Gibson streven we naar het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg en het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor onze patiënten. Met de toevoeging van Vink Tandprothetiek en Tandtechniek aan ons team kunnen we nog beter voldoen aan de prothetische behoeften van onze patiënten en streven naar optimale mondgezondheid en een stralende glimlach.

We heten Vink Tandprothetiek en Tandtechniek van harte welkom in ons team en kijken ernaar uit om samen te werken om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Hulp nodig?